28.06.2009

Gezi ve Eğlence






Gezmek ve eğlenmek yoluyla yaşamla ilgili pek çok şeyi, kolaylıkla ve sıkılmadan öğreniyoruz...!!

Fenerbahçe;

Kış günlerinde Romantikada bizler için hazırlanan bölümde gerçek beyefendiler ve hanımefendiler gibi ağırlanmaktan büyük zevk alıyoruz.
Masada düzgün oturmayı, cam bardaklardan çay içmeyi, kalabalık bir ortamda bağırıp çağırmadan oturmayı,
dışarıda hava soğuk bile olsa düzgün giyinip, temiz havadan faydalanmayı, koşup oynamak enerjimizi boşaltmak sonrasında denize bakıp derin nefes alabilmeyi kısacası nerede koşup, nerede duracağımızı bilmeyi öğrendik.

K9 Akademi Dog Kennels;

Yıllardır yeşillikler içinde köpek yavrularıyla birlikte koşturup oynarız Tansu abinin yerinde. Ayla ilk köpeğimiz Antonyo;yu 10 yıl önce oradan aldığından beri, en sevdiğimiz gezi alanımız. Antonyo aramızdan ayrıldıktan sonra ise sevgili bodimiz geldi :)
Köpeklerden korkmamayı, köpek eğitiminin nasıl olduğunu, hangi durumlarda dikkatli olmamız gerektiğini öğreniyoruz.
Bunun dışında atlarımız, tavşanlarımız ve de kaplumbağalarımız var. Bize ait yeni bir bölüm inşaa ediliyor ve maymun, sincap gibi çeşitli hayvan dostlarımız daha ilave olacak.
Yorulduğumuz zaman bizim için sabah erkenden yanan şöminenin etrafında oturuyoruz. Yemeklerimizi aynı yerde yiyor, arada müzik dinliyoruz.
Yaşımız küçük ama şömine karşısında müzik dinleyerek yemek yemenin keyfini biliyoruz:)

Kar topu özlemimiz gerek kreşin bahçesinde gerekse ani bir kararla Kartepeye uzanan bir yolculukla gideriliyor.

Pijama partilerimiz bizler zamanı daha geniş paylaşmanın güzelliğini yaşarken, anne ve babalarımıza da özgür bir gece bırakıyor.

Tiyatro ve Sinema hayatımızda hep var :) Önceden gerektiği şekilde incelenen oyun ve filmlere daha sonra bizler gidiyoruz. Koltuklarda oturmayı, yanımızdakini veya arkamızdakini rahatsız etmeden seyretmeyi biliyoruz.

Balıkadamlar ;
Yüzme öğrenmemiz için 3 metrelik kocaman havuzu olan Balıkadamlar kulübü ve öğretmenlerimiz ellerinden geleni yapıyorlar ve gerçektende zaman içinde öğreniyoruz.

Bahçede havuz keyfimiz ve sonrasındaki köfte ekmek partimiz ayrı bir eğlence bizim için. Sıcak yaz günlerinde bazen dışarı çıkılamayacak kadar hava bizi zorladığında bu yola başvuruyoruz.
Bahçede havuzumuz yok.. Bir sürü havuzu şişirip, içini doldurup varmışş gibii ypıyoruz...

DANS
Hem en önemli dersimiz hemde en büyük eğlencemiz. Ayşin öğretmenimiz bu konuda sonuna kadar bizlerle yaşıyor, dans ediyor, gülüyor ve bazen bizlerden ayırt edilemeyecek kadar çoşkuyu yakalatıyor, yakalıyor :)

www.aysinkorucu.com

BUZ PATENİ
20 yıldır tanıdığımız Amil hocamız ve çok sevdiğimiz öğretmen kadrosuyla Optimumda her cuma buz pateni yapıyoruz. Denge,müzik ve dansın bileşimine eğlenceyi de katıyoruz.Yılsonu gösterimizde Strauss'un valsleriyle sahneye çıktığımız zaman büyüklermiz şaşırdı. Evett yapabiliriz :))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.