2.09.2012

2012 sezonunda 2013 sezonu başlangıcına geçiş ;

geçtiğimiz yıl hepimiz için şaşırtıcı, zorlayıcı hatta bazı anlarda oldukça can sıkıcı oldu.

aniden gelişen 4+ kanunuyla ne yapacağımızı bilemedik. bazıları korktu hemen denileni yaptı, bazıları tamamen tersinden yola çıktı, bazıları bekledi telaşlanmadı sonucu görmek istedi. biz hepsi için orada olmak, ne düşünürsek düşünelim, birlikte hareket etmek kararıyla o günleri geçirdik.
tabii ki bitmedi devamı var ancak zamansız ayrılıklar gönül acıtır ya, öyle bir dönemdi. 

'' 3.eylül.2012 '' sabahı ise bütün her şeyi geride bıraktık. önümüzdeki uzun bir dönemi birlikte geçireceğimiz bebeklerimiz, çocuklarımızla birlikte olmaya başlayacağımız ilk gün

ilkokula başlayacak olanlarımız, hazırlık sınıfına gidenlerimiz, uzak yerlere taşınmak durumunda olanlarımız... unutmayacaklarımız yani ! önümüzdeki birkaç hafta içinde okullar açıldıktan sonra onların kreşe ilk başladıkları hallerini ve okul çantalı son hallerini de paylaşacağız. illa ki bir pijama partisinde hep beraber olacağız :) 
ve ben her şeyden çok eminim ki, çocuklarım günlük yaşanan ve yaşatılanların çok ötesinde başka bir şekilde ilerleyecekler. sonuçta bugüne kadar büyümelerine şahit olduğum çocuklarımdan farklı olmadıkları gibi, belki de daha sağlam adımlarla ilerleyecekler..

yaşamı değişen tüm öğretmenlere, yardımcılarına, tüm okul öncesi öğretim kurumlarına 25 yılı aşkın tecrübesi olan biri olarak hem hayırlı olmasını diliyorum hem de en net anlamıyla sabır diyorum :)

sevgiyle, ayla özaygen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.